Символът за Твоята Трансформация от Дегона

Работилница за БлагоДарност е пространството, където ще намериш символи, канализирани от информационното поле, които датират от дълбока древност до днес.

Символът е наричане – да извикаш енергията, от която имаш нужда. Той е катализатор на Твоята Промяна. Да призовеш Силата си.

Можеш да го видиш навсякъде около Теб –
в музиката,която слушаш;
в книгите, които четеш;
в числата, които виждаш;
в хората, които срещаш;
в изборите, които правиш.

Навсякъде!

Това е начинът, по който Вселената разговаря с Теб. И щом се заслушаш и го последваш, започваш да виждаш как парченцата от житейския ти пъзел започват да се наместват.

Символът е катализатор на промяната в теб. Той е талисман, който да те съпътства по пътя и да ти припомня за силата, която носиш. Твоята лична вяра и действие активират силата му.

В Работилница за БлагоДарност ще намериш следните символи:

Общи – заредени с енергията на думата, качеството, което искаш да извикаш в живота си

Индивидуални – личен символ, създаден специално за Теб за разрешаване на конкретен казус от Твоя живот.

Това е точният подарък за скъп за теб човек, както и за теб самия!

Дай тласък на Твоята Трансформация към по-добрата ти същност и си направи този подарък сега!

Коя съм Аз?

Можеш да ме наричаш Дегона. Творчеството ми е в кръвта. Подсъзнателно винаги съм гледала на изкуството, което правя (музика, писане и т.н.), като на инструмент за изразяване и лечение на мен самата и на околните. В един прекрасен момент, свързвайки се с енергия, по-висша от мен, получих силен тласък да задълбая още и да разбера как мога да допринеса за света и тогава се роди Работилница за Благодарност – моят начин да помагам с гласа и ръцете си.